Special effects

Special effects maken uw zakelijk evenement compleet. SKYFLY heeft een uitgebreide portfolio aan effecten tot zijn beschikking die we voor u kunnen inzetten op uw:

  • bedrijfsfeest
  • personeelsfeest
  • jubileum
  • beurs
  • opening
  • show
  • onthulling
  • opening
  • ..of elk ander bedrijfsevenement

CONFETTI / STREAMERS

Confetti draagt enorm bij aan de feestvreugde. Wij kunnen confetti-uitbarstingen verzorgen op verschillende manieren. Groots aangepakt en minitieus getimed met confettiblowers vanaf een podium, of juist met kleine handbediende confettishooters die in het publiek zijn uitgedeeld. Wilt u bijzondere vormen zoals hartjes, bloemen of vlinders: dan kan dat uiteraard ook. Op sommige locaties is ‘normale’ confetti niet langer toegestaan. Dan zijn streamers (brede serpentines) een prachtig alternatief. Gekleurde stroken papier schieten door de lucht, en zijn na het evenement heel eenvoudig weer op te ruimen.

CO2 EFFECTEN

Met CO2 zorgt u voor mooie mist- en rookeffecten in een zaal of rondom een podium. Met een luid sissend geluid zet u in een fractie het podium óf het publiek in de mist. Door er de verschillende kleuren belichting op te schijnen wordt het dramatisch effect nog groter. De mist lost binnen no-time weer op en is absoluut veilig en ongevaarlijk voor de gezondheid.

STAGEFLAMES

Vuur fascineert de mens al sinds het begin der tijden. Met stageflames creëert u een echte wauw-factor voor uw gasten. SKYFLY heeft een heel arsenaal aan vuur-effecten tot zijn beschikking: van grote vlammen die meerdere meters hoog zijn tot kleine stageflames voor een binnenpodium. De vlammen zijn uit te voeren in verschillende kleuren.

VALSYSTEMEN / VALDROP / POWER DROP

Openingen en onthullingen maakt u helemaal af met een valsystemen of drops. Doeken, ballonnen, netten: het maakt niet zoveel uit waarmee u een onthulling tot stand wil brengen, maar met een powerdrop-systeem brengt u het tot stand. Op afstand bediend en tot op de seconde getimed. Ook de grootte van het te onthullen object is geen thema: van een schilderij tot een bedrijfspand, en alles wat er tussen zit!

PAINT PARTY

Paint party’s zijn al een tijd populair in de Verenigde Staten, maar sinds kort is dit concept ook in Europa booming. Een dansvloer vol in wit geklede mensen die helemaal uit hun dak gaan terwijl ze van alle kanten – en door elkaar – worden besproeid met fluorescerende verf. Blacklights rond de dansvloer zorgen voor een fantastisch visueel effect.

Heeft u andere ideeën?

Misschien wilt u wel eens iets helemaal anders. Heeft u iets gezien of gehoord waarvan u denkt: “Dat wil ik op mijn evenement”. Neem gerust contact met ons op: wij denken graag out-of-the-box en kunnen special effects verzorgen uit de buitencategorie.

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact
Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×