Personeelsfeest

U heeft samen met uw collega’s iets te vieren:

  • Uw bedrijf of afdeling heeft een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald.
  • U wilt vanuit het oogpunt van teambuilding uw personeel eens in een feestelijke setting bij elkaar brengen.
  • Of staat het jaarlijkse personeelsfeest voor de deur en wilt u verzekerd zijn van een topavond?

Denk dan eens aan een show van SKYFLY. Onze DJ maakt van ieder personeelsfeest geheid een swingende avond. Ongeacht de omvang of samenstelling van uw organisatie. Onze DJ voelt de wensen van de feestgangers perfect aan en stemt zijn muziekkeuze daar op af. Heeft u bepaalde muzikale wensen, wilt u graag een feest met muziek uit een bepaald tijdvak of juist een mooie opbouw in de avond? Alles is mogelijk. Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Paint party en andere thema’s

Bestaat uw team vooral uit jonge mensen? Dan is de  nieuwste sensatie op uitgaansgebied dé manier om bij uw team te scoren: organiseer een paint party! Paint party’s zijn al een tijd populair in de Verenigde Staten, maar sinds kort is dit concept ook in Europa helemaal hot. U heeft de beelden vast al wel eens gezien: een dansvloer vol in wit geklede mensen die helemaal uit hun dak gaan terwijl ze van alle kanten – en door elkaar – worden besproeid met fluorescerende verf.  Blacklights rond de dansvloer zorgen voor een fantastisch visueel effect.
Past een paint party niet helemaal bij uw organisatie – of twijfelt u daarover – dan kan SKYFLY u adviseren over andere themafeesten en DJ-shows. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende doelgroepen en weten hoe we een spectaculair feest moeten organiseren terwijl toch iedereen zich op zijn plek voelt.

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact
Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×