Nieuwjaarsborrel

Oliebollen! Champagne! Muziek! Iedereen kan zich wel een voorstelling maken van de onderdelen die horen bij een geslaagde nieuwjaarsborrel voor uw personeelsleden en zakelijke relaties. Maar de ene nieuwjaarsborrel is de andere niet. Als u in zee gaat met SKYFLY bent u verzekerd van een knallende nieuwjaarsborrel georganiseerd door professionals die ruime ervaring hebben met bedrijfsfeesten waar de spetters vanaf vliegen. De muziek, de sfeer, de verlichting, de decoraties: we zetten samen met u een totaalbeleving neer die klopt en past bij uw organisatie.

Nieuwjaarsborrel met DJ-show of live muziek

Met onze exclusieve DJ-shows zorgen wij voor een geslaagde nieuwjaarsborrel voor u, uw collega’s en uw relaties. Onze DJ’s zetten een muzikale sfeer neer die hoort bij het feestelijk inluiden van het nieuwe jaar. Desgewenst nemen we live-muzikanten mee voor net dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment. Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de dj speelt? Of een sfeervol zangcombo dat uw gasten bij de deur verwelkomt met een lied? De mogelijkheden zijn legio.

Styling nieuwjaarsborrel

Verlichting en decoratie: de styling die u kiest is – naast de muzikale omlijsting – ook van belang voor het laten slagen van uw nieuwjaarsborrel. De mogelijkheden die SKYFLY in huis heeft om van de nieuwjaarsborrel een bedrijfsfeest te maken waarover wordt nagepraat zijn eindeloos. Blijft u in de nieuwjaarssferen met pyrotechniek of vuurwerk? Of wilt u iets heel anders? We leggen u graag uit wat we allemaal kunnen doen.

NIEUW: Borrel aan de Zaak: een totaal concept voor kerst- en nieuwjaarsborrel. Lees hier meer over Borrel aan de Zaak. 

*update 2015 * klik hier als u meer wilt weten hoe het zit met de nieuwjaarsborrel en de nieuwe Werkkostenregeling.

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact
Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×