Kerstborrel met DJ of live muziek

De kerstborrel is een bedrijfsfeest waar binnen veel organisaties reikhalzend naar wordt uitgekeken. Gezellig met zijn allen in feestelijke kerstsfeer terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een drankje. Laat uw kerstborrel door SKYFLY organiseren. Gegarandeerd dat u op een bijzondere, muzikale en sfeervolle manier het jaar afsluit met uw collega’s.

DJ-show of live muziek op uw kerstborrel

Met onze exclusieve kerstborrel DJ-shows zorgen wij voor een geslaagde kerstborrel voor u en uw collega’s. Onze DJ’s zetten een feestelijke sfeer neer die past het jaargetijde. Desgewenst nemen we live-muzikanten mee voor net dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment. Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de dj speelt? Of een zangeres die een aantal bijzondere kerstliedjes te gehore brengt? Er is veel mogelijk!

Kerstborrel styling

Naast de muzikale omlijsting is ook de styling van belang voor het laten slagen van uw kerstborrel. Verlichting, decoratie, schermen aan de muur met uw kerstboodschap, een video- of fotogastenboek waarmee uw personeelsleden een kerstwens opnemen voor uw relaties: de mogelijkheden zijn eindeloos. SKYFLY heeft alles in huis om van de kerstborrel een bedrijfsfeest te maken waar over wordt nagepraat. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn!

NIEUW: Borrel aan de Zaak: een totaal concept voor kerst- en nieuwjaarsborrel. Lees hier meer over Borrel aan de Zaak. 

*update 2015 * klik hier als u meer wilt weten hoe het zit met de kerstborrel en de nieuwe Werkkostenregeling.

Met ons in contact komen? We staan graag voor u klaar.

Bel mij terug Contact
Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×