Ontzorg uw bedrijfsevenement met SKYFLY

Ook voor uw bedrijfsevenement is SKYFLY de juiste partner. Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau uw: bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, DJ Workshop, special effects, bedrijfspresentatie, opening van uw bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide verkoop afdeling.

Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook uw huisstijl en / of themakleur in de styling terug laten komen. Wanneer u een passende oplossing zoekt voor de opluistering van uw gelegenheid, bespreken wij graag uw wensen in een persoonlijk gesprek met u.

Stel uw vraag Of bel +31 648 11 40 51

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor het complete demo overzicht op onderstaande link:

Lees meer

  • Referentie Creaforti

    Referentie Creaforti

    Flexibiliteit, kwaliteit, enthousiasme, enorme drive en weten te verrassen. Met deze woorden vat ik onze samenwerking met SKYFLY bij het organiseren van onze presentatie-borrel.

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×