Over SKYFLY

SKYFLY heeft al meer dan 20 jaar ervaring en de beschikking over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle drive-in shows. SKYFLY brengt een professionele show op meer dan vierhonderd feesten per jaar.

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken altijd met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.

Shows zijn een plaatje

Met o.a. een speciale lichtshow met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel worden de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Service en zekerheid

Wij zijn continu bereikbaar via de mail. Binnen enkele uren volgt er een passend antwoord. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Bij ziekte beschikken we altijd over een vervangende DJ of entertainer die ook goed bij uw wensen past.

Meer weten? Neem snel contact met ons op! →

Demo-avonden

Wij organiseren maandelijks demo-avonden, waar u natuurlijk van harte welkom bent en u zich kunt laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY. U kunt dan in een persoonlijk gesprek uw muziekkeuze, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en uw wensen kenbaar maken. Op deze manier stellen we samen met u de meest geschikte show samen en bepalen we de juiste dj voor op uw feest.

Interesse om langs te komen op een demo-avond?
Bekijk hier alle demo-avonden

 • De bruiloft van Ilse en Sebastiaan

  De bruiloft van Ilse en Sebastiaan

  SKYFLY heeft echt een topfeest gegeven op onze bruiloft 6 mei 2016! Iedereen was gezellig aan het dansen, zelfs mijn man die anders nooit danst! De dansvloer was geen moment leeg, en van alle gasten teruggekregen hoe gaaf ze het feest vonden.

 • De bruiloft van Ricardo en Stefanie

  De bruiloft van Ricardo en Stefanie

  Geweldig feest gehad!!! Het was bloedheet maar de DJ heeft ons op de dansvloer gehouden. Dikke aanrader!!!!

 • De bruiloft van Mirealla en Wim

  De bruiloft van Mirealla en Wim

  Onze bruiloft was niet compleet zonder skyfly.
  De DJ was perfect voor ons uitgekozen, we hebben echt het gevoel gehad dat hij ons 100% begreep wat wij en de gasten wilden horen.
  De led dansvloer was een mega succes en wordt nu nog over gepraat :)
  Nogmaals dank voor alles! Top!

 • Referentie Creaforti

  Referentie Creaforti

  Flexibiliteit, kwaliteit, enthousiasme, enorme drive en weten te verrassen. Met deze woorden vat ik onze samenwerking met SKYFLY bij het organiseren van onze presentatie-borrel.

 • De bruiloft van Philippe en Amber

  Afgelopen zaterdag zijn wij in kasteel Wijenburg getrouwd en bij deze willen wij graag de DJ die hier toen gedraaid heeft een groot compliment geven! We begrepen dat hij zelfs een beetje ziek was, maar het was echt een fantastisch feest en de belofte dat 90% van de gasten op de dansvloer zou staan was zeker niet overdreven, het leek eerder wel 99% :) Bedankt dus voor deze onvergetelijke avond!

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×