Snappshot – fotoapp

Snappshot – fotoapp

Instagram, Facebook? Nee, Snappshot! Tegenwoordig is het heel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als u deze momenten kunt delen met iedereen op het feest. Snappshot maakt het delen van geluk mogelijk met de zekerheid dat uw foto’s en berichten nergens anders dan op het feest worden getoond.

Snappshot mag niet ontbreken op jullie feest

Met Snappshot is iedereen een fotograaf en kan dus foto’s maken van leuke, gekke of grappige momenten die anders verloren zouden gaan. Deze foto’s worden gedeeld met alle aanwezigen doordat de foto’s op schermen worden getoond. Degene die de foto maakt kan deze voorzien van een onderschrift. Het is ook mogelijk om alleen tekst te sturen naar de schermen als u bijvoorbeeld een gelukswens of groet achter wilt laten.

U ziet al dat Snappshot perfect inspeelt op de feesten anno nu maar toch het ‘ons gevoel’ waarborgt!

Na het feest ontvangt u natuurlijk alle foto’s en berichten zodat u hiermee bijvoorbeeld een leuk fotoalbum kunt maken of gewoon nog kunt nagenieten van uw feest.

Snappshot foto app SKYFLY

 

Introduceert u Snappshot ook op uw feest?

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×