Themafeesten

Een origineel themafeest kan erg leuk zijn. Maar helaas ziet u maar al te vaak een hit-or-miss aanpak, en dan mislukt het feestje geheid. Zo’n slechte aanpak herkent u van verre: een net-niet-DJ die een flauwe vertaling van het thema in zijn muziekkeus stopt. Goedkope decoratie waar geen liefde en aandacht aan is besteed of die eigenlijk vloekt bij het gekozen thema.

SKYFLY neemt themafeesten wél serieus. Wij zorgen voor een happening waar in detail alles op elkaar is afgestemd. Dan bedoelen we:

  • uitgekiende muziekkeus van onze DJ – als u wilt aangevuld met live muziek – die recht doet aan het thema
  • kwalitatieve aankleding van de feestlocatie met liefde voor details
  • een vette show waar uw bezoekers verbaasd van zullen staan
  • desgewenst: hoogwaardige special effects die passen bij het thema

We denken graag mee over alle ins en outs die komen kijken bij het organiseren van een geslaagd themafeest. Wij denken graag out-of-the-box. Dus of u nu kiest voor een standaard thema – tropical, après ski, white,  …….. (vul hier zelf maar iets in) of u gaat voor een thema dat nog niet eerder is gedaan: SKYFLY kan het voor u uitvoeren. Van idee tot planning naar uitvoering: wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van hele kleine tot hele grote – maar altijd kwalitatief hoogwaardige- feesten. Kijk rustig eens rond op onze site voor meer informatie of neem contact met ons op: we gaan graag met u om de tafel.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor het complete demo overzicht op onderstaande link:

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×