Studentenfeest

Wilt u een studentenfeest organiseren waar u studievereniging, studentenvereniging of jaarclub nog maanden over napraat? Geen middelmaat maar een knalfeest dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Met SKYFLY slaagt u sowieso.

Of het nu gaat om een exclusieve thema-party in kleine setting voor uw sociëteit, een studentengala met uw dispuut of een full-blown introductiefeest voor alle studenten aan uw hogeschool of universiteit: SKYFLY regelt het. U kunt er vanuit gaan dat uw wensen niet te groot of te gek voor ons zijn. De Drive-in show van SKYFLY zorgt er namelijk al jaren voor dat het grootste studentenfeest van Europa – het Batavierenracefeest in Enschede – helemaal los gaat.

Muziek, entertainment…

Onze DJ’s zijn gespecialiseerd in alle muziekstijlen en voelen perfect aan wat het publiek wil. Of het nu gaat om de charts van nu, de floorfillers uit de 90’s en zeroes  of de discoknallers van vroeger: wij zorgen dat er gedanst zal worden. Van tevoren bespreken we uiteraard uw wensen en als het nodig is passen we de stijl ter plekke aan als het publiek dat vereist.

Wilt u iets bijzonders zoals professionele muzikanten die live met de DJ meespelen of een strakke band om de sfeer te verhogen? Dan regelen we dat.

…en sfeer

Naast de juiste muziek heeft SKYFLY alle sfeerelementen in huis om uw studentenfeest helemaal af te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

  • een vette lichtshow of lasershow
  • een lichtgevende dansvloer
  • sfeerverhogende LED-verlichting en LED-zuilen die we in alle denkbare kleuren kunnen uitvoeren
  • Video-LED-schermen  – als het nodig is boeken we er een toffe VJ bij
  • bellenblaasmachines voor extra fun

Maar als u zelf hele andere ideeën over special effects heeft dan kunt u ze rustig met ons bespreken. SKYFLY neemt de extra stap die nodig is om van uw studentenfeest een onvergetelijke avond te maken.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor het complete demo overzicht op onderstaande link:

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×