Galafeest

Een galafeest:  vroeger was dit een sjiek partijtje met de dresscode ‘white tie’ –  dus de mannen in rokkostuum en de dames in een lange avondjurk –  omgeven met uitgebreide etiquette die voorschreef hoe mannen en vrouwen zich behoorden te gedragen.
Tegenwoordig  is een galafeest meestal een feest waar iedereen er gewoon goed gekleed uit ziet: de heren in kostuum en de dames in jurk. Hoe het ook zij:  of de dresscode nou ‘black tie’, ‘white tie’ of ‘dress to impress’ is, uw gala-avond wordt pas écht feestelijk als u een drive in-show van SKYFLY.nl inhuurt.

Met de SKYFLY.nl drive-in show wordt het gegarandeerd een stijlvol gala om nooit meer te vergeten:
• ervaren DJ’s, die feilloos de wensen van jong en oud aanvoelen
• een sfeervolle lichtshow
• goede sfeer en – niet onbelangrijk – een volle dansvloer

Uw wensen staan centraal

Heeft u aanvullende wensen? Live muzikanten, die als u dat wilt met de DJ meespelen? Kunnen we voor zorgen. Wilt u graag gebruik maken van extra sfeer-elementen op uw gala, zoals led-zuilen of een verlichte dansvloer? Allemaal mogelijk. Of misschien de avond spectaculair aftrappen met special effects? Regelen we! Kijk rustig eens rond op onze website of neem contact met ons op.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor het complete demo overzicht op onderstaande link:

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×