SKYFLY LIVE

Kunt u niet kiezen tussen een top DJ op uw bruiloft of een strakke live act? Dat hoeft ook niet. Ga gewoon voor de best of both worlds met het nieuwe concept SKYFLY LIVE.

De basics

Live acts waarbij een DJ samen met een muzikant en een zanger een te gekke show weggeven zijn enorm populair op bruiloften. En dat is ook niet zo gek: het is een opwindende combinatie waarmee feest gegarandeerd is.

SKYFLY LIVE in de basissamenstelling bestaat uit een DJ met saxofonist en zangeres. In deze combinatie wordt SKYFLY LIVE ook het meest geboekt. Met hun drieën beschikken ze over de skills om van elk huwelijksfeest een onvergetelijk evenement te maken. Met een muzikale invulling in alle genres, die gaan van intiem tot heel uitbundig en lekker loud.

Stel zelf samen

Maar wilt u SKYFLY LIVE liever helemaal zelf invullen? Meer muzikanten of extra zangers/zangeressen toevoegen? Dat kan natuurlijk ook! De DJ live act kan naar wens samengesteld worden, waarbij we graag helpen met het vinden van de perfecte muzikale invulling. We beschikken over een uitgebreid bestand met de beste DJ’s, saxofonisten, percussionisten, violisten, toetsenisten en vocalisten. Onze zangers als zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC. Onze saxofonisten en percussionisten zorgen voor extra funk en ritmische beats… Kortom, een te gekke live sensatie!

De plussen van SKYFLY LIVE op een rijtje:

  • een killercombi DJ live show met muzikant(en) en vocalist(en)
  • een goede professionele geluidsset
  • DJ meubel eventueel met met ingebouwd 55″ LED TV
  • sfeervolle lichtshow met LEDzuilen en LED movingheads (in overleg)
  • een keuze uit een team van ervaren allround DJs, muzikanten en vocalisten
  • avondvullend programma, zonder pauzes
  • diverse garanties, waaronder de ‘altijd spelen garantie’
  • all-in prijs, zonder extra onvoorziene kosten achteraf
  • persoonlijk kennismakingsgesprek

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Kijk voor het complete demo overzicht op onderstaande link:

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×