Receptie

Receptie

Het jawoord is gegeven. U bent nu officieel man en vrouw. Van harte gefeliciteerd! Nu is het tijd om de taart aan te snijden,  felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen en te proosten met familie, vrienden, buren, collega’s en kennissen. Wat leent zich daarvoor beter dan een receptie?

Geen saaie receptie

Recepties hebben de reputatie een beetje stijf en saai te zijn. Maar dat is absoluut ten onrechte. Een bruiloftsreceptie kunt u zo bijzonder en feestelijk maken als u zelf wilt. SKYFLY kan u daarbij helpen. Kiest u voor een traditionele receptie waarbij u – en wellicht uw ouders – felicitaties in ontvangst nemen? Dan is het fijn dat er feestelijke achtergrondmuziek wordt gedraaid. Of kiest u voor een meer informele setting waarbij u zelf de zaal rond gaat om alle gasten te bedanken voor hun komst? Slim gekozen muziek brengt iedereen in een ongedwongen sfeer. Muziek geeft u ook de mogelijkheid om speciale momenten aan te kondigen en te omlijsten. Het openen van het buffet of het aansnijden van de taart bijvoorbeeld.

Ook als u van het gebaande pad afwijkt en voor een bijzonder thema kiest kan SKYFLY dat met muziek ondersteunen. Waarom zou u niet voor een tropical huwelijksreceptie gaan met cocktails en tropische hapjes? Of een mediterrane tuin-receptie in de openlucht met tapas en cava? Het is uw feest! Graag overleggen we met u over uw wensen en helpen we u met suggesties en ideeën.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×