Ceremonie

Ceremonie

Muziek is van groot belang bij iedere trouwerij. En dat geldt echt niet alleen voor het feest. Juist ook de huwelijksceremonie geeft u helemaal uw eigen touch met de muziek die bij u past.
Er zijn verschillende momenten in de ceremonie van een bruiloft die traditioneel met muziek worden opgeluisterd, elk met hun eigen sfeer en emotie:

  • terwijl de gasten hun plaats in de zaal opzoeken (prelude)
  • als u de zaal binnenkomt op weg naar de trouwambtenaar (processie)
  • tijdens het tekenen van de akte (ceremonie)
  • als u de zaal verlaat (recessie)
  • terwijl de gasten de zaal verlaten  (postlude)

Maar er zijn meer momenten te bedenken waar muziek een rol kan spelen. Misschien wilt u gezamenlijk een ritueel uitvoeren – kaarsen aansteken bijvoorbeeld – en daar ‘uw liedje’ bij laten spelen. Of een ode brengen aan de vader van de bruid die zijn dochter weggeeft. Uw gasten verassen met een nummer dat het verhaal van uw relatie vertelt. U kunt het zo origineel maken als u zelf wilt.

Bruiloft entertainment

SKYFLY heeft ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van muziek op bruiloften. Of u nou kiest voor een feestelijke, romantische of officiële ceremonie: SKYFLY weet wat er komt kijken bij het spelen van muziek die de juiste sfeer creëert en kan u helpen met advies. Want niet elk muziekstuk is even geschikt voor ieder onderdeel van de ceremonie. En niet alle muziek past bij elke trouwlocatie. In overeenstemming met uw wensen bereiden we de ceremonie voor en wordt vervolgens alles tot in de puntjes geregeld. SKYFLY snapt dat de trouwceremonie één van de belangrijkste momenten in uw leven is en wij leveren de kwaliteit die daar bij hoort.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×