Avondfeest

Avondfeest

De kroon op uw huwelijksdag is een knallend avondfeest. En dat is precies waar SKYFLY in is gespecialiseerd. Een DJ van SKYFLY is van alle muzikale markten thuis. Uw wensen staan centraal! Dus bent u fan van een bepaalde muziekstijl? Heeft u een themafeest in gedachten? Wilt u dat uw gasten verzoeknummers mogen aanvragen of laat u de keuze voor de feestmuziek aan de DJ over? Wat u ook kiest: wij zorgen voor een volle dansvloer! Vanaf de openingsdans tot in de late uurtjes.

 .. aangevuld met live entertainment…

De saxofonist laat zijn eerste noten meeschallen met de DJ, eventueel aangevuld door een zangeres. Een siddering gaat door het publiek op de dansvloer. Party in optima forma! Wie het ooit heeft meegemaakt weet hoe gaaf dit is: een live muzikant of band die meespeelt met de DJ. SKYFLY heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, zangers en zangeressen met wie we al jaren veel succes boeken op bruiloftsfeesten.

.. en een schitterende show…

SKYFLY is naast muziek gespecialiseerd in lichtshows en extra sfeerelementen. LEDzuilen, LED sfeerverlichting zoals LEDuplights, een lichtgevende dansvloer, een digitaal gastenboek, een nevelmachine of zelfs confetti shooters als Party Starter: u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens gedaan. Kijk hier voor de mogelijkheden om van uw bruiloftsfeest iets echt bijzonders te maken. En neem rustig contact op als u wensen hebt die wij nog niet vermeld hebben, want de kans is groot dat we het toch kunnen verzorgen.

Demo/kennismaking

We kunnen ons voorstellen dat u bij het organiseren van uw huwelijksfeest niet over één nacht ijs gaat. Want we kunnen u wel vertellen dat we hele goede shows leveren voor uw feest: het is beter om het zelf eens te ervaren toch? Daarom houden we met regelmaat demoshows waar we u kennis laten maken met alle elementen die SKYFLY te bieden heeft. Tijdens de demoshow nemen we in een persoonlijk gesprek uw (muzikale) wensen door en geven we een korte presentatie van onze show. Klik hier voor een agenda en meer informatie over onze demoshows.

Demo bijwonen?

Maak kennis met SKYFLY tijdens één van onze demoshows, en ontdek hoe onze show verloopt. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden gedetailleerd doornemen.

Lees meer

Maandelijkse demodagen
Altijd vervangende DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel Vlaanderen en Nederland

Menu

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×